Space in between webbkurs

Välkommen att ta del av konceptet Space in between i en webbkurs om 5 moduler. Här får du följa hur detta koncept har växt fram inifrån och ut. Det tog ett och ett halvt år och tills det var dags att lämna det till världen i december 2019 vid vintersolståndet. Vilken gåva det är att föda nya ”barn” av denna värld. Jag kan se ett mönster nu och har redan ett nytt ”koncept” som håller på att växa inne i mig. Varje koncept jag gått med har tagit mig till en helt nytt liv och ändrat allt inne i mig. Det har sedan också ändrat allt därute, men aldrig som jag tror.  Idag efter att jag öppnat för Space in between har jag ändrat hela mitt sätt att se på mig sig och världen. Vilken lycka!

Vill du lära dig att leda från mellanrummet!

Välkommen till denna utbildning till systemisk ledarcoach där du får möjlighet att fördjupa din livstruktur, din angelägenhet och din grupp. Du få ett år på dig av din dyrbara tid. Denna utbildning gör underverk i ditt personliga och professionella liv. du får mer kraft i det du redan gör eller kommer att öppna för. Visdomen växer från ansvarighet, nödvändighet, värdighet, angelägenhet, respektfullhet och tacksamhet i nuets kraft. Nu kan du öppna för din livsstruktur som tar dig till din angelägenhet, ditt bidrag till livet. Läs mer https://mariefridolf.se/utvecklingsprogram-livet-ur-nuets-kraft/

Vi skapar koncept till världen

Denna webbkurs öppnar dig för möjligheten att följa hur ett koncept växer inifrån och ut. Du lär dig de första stegen för att kunna öppna för den nya tidens ledarskap. Där är du i kontakt med sitt folk, sin grupp, för att ta nya steg i den riktningen som färden bär. Den nya tidens ledarskap handlar om att leda från mellanrummet!

Mellanrummet är vår tids största gåva!

Något väntar på att bli levt! Något som du aldrig kan ha en aning om! Mellanrummet är den enda plats som kan öppna det som väntar. I mellanrummet verkar energi och expanderar platsen emellan det fysiska i en kropp, i en grupp och i ett samhälle. Så plötsligt kommer det som vi aldrig har gjort förut eller kunnat tänka ut. Ofta är det enkelt, mycket tydligt och det kommer att förändra hela livet, gruppen och samhället. Allt från mellanrummet verkar på en kollektiv nivå.

Livsstrukturen öppnar för din angelägenhet och din grupp!

Din livsstruktur var där från början. Du behöver bara lära dig det du ska lära dig i livet för att sakta öppna mer av den. Till slut kan du se den klar och du kan då hämta hem mer och mer i detta liv för att bli hel. Dina strategier kan nu transformeras. Transformation är vägen och kan bara öppnas i mellanrummet. Där finner du också din angelägenhet och din grupp.

Sanningen är det enda som bär!

När vi möter sanningen blir vi fria, men sanningen ”kommittar” också. Den behöver levas och äras i varje ögonblick. När vi öppnar våra inre och yttre ögon finns ingen återvändo.

Framgång kommer från mellanrummet!

Framgång kommer av vad du bidrar till livet inför det nya paradigmet. Det finns bortom din personliga vinning och dina ambitioner. Det är nu du blir använd av livet. Välkommen!

Bli din egen mästare!

När vi valt sanningen väg kan ingen stödja oss längre. Vi lever den sanningen i varje steg, även om vi riskerar allt. Sanningen verkar genom oss. Då är vi vår egen mästare och har inga andra val än att tjäna livet. Inte genom att offra oss utan genom vår kraft och visdom. Då servar också livet oss med det vi behöver. Livet väntar på att människor ska våga öppna visioner som är hissnade.

Nästa blogg kommer i februari

Space in between är den första delen i min resa till mer liv. Nästa öppning som nu kommit till mig heter Surely journey – en säker resa. Det mönster som nu häller på att skapa sig inne i mig pågår under 2020. Redan nu vet jag att i december 2020 sker en ny födelse. Vill du följa den resan – välkommen att följa min blogg som jag kommer att skriva en gång i månaden. Om du vill lära dig att följa en resa inifrån och ut i en ständig förändring för att lära dig att leda från mellanrummet är du vart välkommen till den ettåriga utbildningen till systemisk ledarcoach som startar den 20 mars 2020.

Ett första steg..

Öppna webbkursen https://mariefridolf.se/fri-utbildning/

 

 

 

 

Lämna ett svar

tjugo + nio =